El bloc d'Eduard Punset















El bloc d'Eduard Punset desborda de comentaris. Se'n surten... i tots són boníssims, o la majoria d'ells. N'hi ha prou amb unes quàntes paraules d'aquest escriptor i divulgador científic perquè moltíssima gent senti l'impuls, quasi màgic, de posar-se a dir la seva.
Que ningú es perdi aquest video animat que ha posat un dels lectors d'en Punset. Una mena de lluïta entre el divulgador científic i Sánchez Dragó. No té desperdici.

Quan ho veus des de dintre la sensació és més gran. Estic treballant al darrera d'aquest projecte d'ampliació de la web d'Smartplanet, la productora la qual Punset presideix. M'encarrego de la coordinació de l'equip i assesorament en matèria de continguts. El primer objectiu era crear la pàgina web de l'escriptor i el seu blog. Tot l'equip estem impressionats per la bona rebuda que se l'ha donat. I això només és el començament.


L'escriptor i divulgador científic, Eduard Punset (www.eduardpunset.es) , està a la Xarxa des del passat diumenge 23 d'abril. Només en la primera entrada, dedicada a la grip aviar, ha rebut un centenar de respostes en tres dies de lectors que li donaven la benvinguda a la 'blogosfera' i l'animaven a continuar escrivint. Avui, dimecres, al matí s'ha publicat la segona entrada,titulada: "Espírit emprenedor" i en unes hores ja ha coleccionat una cinquentena de respostes.

La pàgina web també compta amb una secció anomenada 'Charlas con...' des de la qual gaudir de bones entrevistes amb els millors experts en ciència del món. Aquesta setmana es pot trobar una xerrada amb el neuròleg, Oliver Sacks, on conversen sobre la complexitat de la ment, i amb la primatòleg Jane Goodall, una experta en la conducta dels simis.

4 Comments:

At 10:04 a. m., Blogger Daniel said...

Hola Karma. Es un placer y una sopresa encontrarte. seguía tu trabajo en al tristemente desparecida en-red-ando y he descubierto tu blog gracias a Fran Saavedra. Te seguire visitando.

 
At 12:23 a. m., Blogger Jose Luis Rodríguez Beltrán said...

Hola Karma, se esta cociendo en la red la organización de la I Cumbre de Bloggeros Deportivos. He pensado què quizás te interese, porque desde un blog y a traves de los comentarios se está empezando a perfilar.
http://lluviablaugrana.blogspot.com/2006/05/i-cumbre-de-bloggeros-deportivos.html

Saludos cordiales

 
At 11:11 a. m., Anonymous Anònim said...

Hola Daniel,gracias por tu comentario. Me podrías dar más pistas de quién eres para seguir en contacto ahora que me has descubierto de nuevo.

Saludos
Karma

 
At 11:12 a. m., Anonymous Anònim said...

ok, gracias Pep por ese anuncio. Parece interesante.
Será una buena oportunidad para informarse, comentar y hasta participar.

Saludos
Karma

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home