Tecnologies en primera persona

En uns dies aniré al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat per dinamitzar el col.loqui del documental titulat 'Connectats', dins el projecte d’alfabetització digital Sant Feliu On Line.

Durant mesos, la Regidoria de Noves Tecnologies d'aquest municipi ha recopilat relats en primera persona de com la Xarxa està ajudant a gent gran a obrir-se a un món que també els pertany, gent amb discapacitats físiques que tenien el seu món molt reduit, altres amb problemes professionals que poden resoldre situacions complicades i adverses de les seves vides, etc.

Tots ells van passar en algun moment pel Telecentre del Palau Falguera i i el Centre Can Maginàs el seu contacte inicial amb les tecnologies va ser casual: 'per què feia un passeig i vaig entrar a preguntar'; 'per què algú em va comentar que seria bo per trobar feina'; 'per què tenia temps lliure per dedicar-m'hi', etc.



El dijous 26 de setembre, a la tarda, tindré oportunitat de conèixer a alguns dels protagonistes del documental i comprovar de què manera han incorporat les tecnologies digitals a la seva vida quotidiana.

Ja els explicaré com ha anat!

1 Comments:

At 9:19 p. m., Blogger Sant Feliu On Line said...

T'esperem Karma!

Una abraçada i gràcies!!!

Pablo

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home